Търся автор на уникално съдържание

pamir

New member
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой, който пише статии с уникално съдържание по поръчка, разбира се на добра цена? Ако искате може да ми пишете на ЛС.

За: Търся автор на уникално съдържание

Здравейте,

Току-що се присъединих към готиното ви форумче и съм приятно изненадан от полезната информация, която намирам - респект!

Памир, погледни този сайт, няма да останеш разочарован - Content Writing – Buy Articles, Buy Content and Blog Writing Services !

Здравейте, можете ли да ми препоръчате някой, който пише статии с уникално съдържание по поръчка, разбира се на добра цена? Ако искате може да ми пишете на ЛС.

Това е човека, който ти трябва.

Памир, погледни този сайт, няма да останеш разочарован - Content Writing – Buy Articles, Buy Content and Blog Writing Services !

Мерси за идеята, но ми трябват предимно на български за момента (пропуснах да уточня). А когато ми трябват на английски, се замислям дали не е по-изгодно да поръчвам на български и после сам да си ги преведа.

Мерси за идеята, но ми трябват предимно на български за момента (пропуснах да уточня). А когато ми трябват на английски, се замислям дали не е по-изгодно да поръчвам на български и после сам да си ги преведа.

Не знам дали ще е по-изгодно, но качеството е в пряка зависимост от изходния материал, възможностите на преводача и от отделеното време.

Ако търсиш качествен кънтент, най-добре се довери на професионалисти в тази област, нейтив спикърс, с каквито работят горепосочените.

Малко лъха на "предумишлена реклама", ама не мога да препоръчам някой, без да се обоснова.

Успех!

Последно редактирано:
Re: Търся автор на уникално съдържание

Здрасти, аз работа като писател на английски за няколко сайта, има необходимия опит. Писала съм статии и за чуждестранно списание. Можеш да ме потърсиш на е-mail Atanasova79(at)gmail.com, че тук влизам много рядко.

Back
Горе