Търся "администратор" на Google adwords акаунти

goshomir

New member
Търся "администратор" на Google adwords акаунти, захранвани с ваучери.

Имам 3 сайта, които искам да рекламирам с adwords, но не успявам да се справя с администрирането
на различните акаунти с ваучери и вече няколко акаунта ми ги блокират.

Знам, че има тънкости в регистрацията и т.н., но аз не ги знам и не успявам да се справя.

Ако някой може да предложи такава услуга, да пише.

За: Търся "администратор" на Google adwords акаунти

На каква тематика са ти сайтовете - да не е в тях проблема?

Чел съм това четиво, но честно казано, нямам възможност да регистрирам от различни проксита и т.н.
Аз не търся решение на проблема, а някой, който знае как се прави това правилно и да го прави вместо мен срещу съответното възнаграждение.

Сайтовете са за продажба на батерии за лаптопи, детски стоки и GSM-и за *********.
Относно съдържанието, не би трябвало да има проблем.

ако са ти блокирали домейна квото и да правиш няма как да ти тръгнат реклами, решението е да си купиш нови домейни от godaddy ".инфо" по 0,49$ и да пускаш реклами с тях докато ги блокират, за проксита и бисквитките - намери си някой който е на АДСЛ да ти прави акаунти и реклами, при всяко рестартиране на модема дава ново АП, дано съм ти помогнал, успех

Ако сам ще си ги оправяш помисли за проксита!
А ако държиш някой друг да се оправя с тях - пусни ми едно лично съобщение с данни за контакт.

Re: Търся "администратор" на Google adwords акаунти

ТУК има полезно четиво по темата.

Това четиво е от 2009 год, което в AdWords развитие е равно на 30год. През 2009год рекламите тръгваха веднага и нямаше никакви такива ограничения по домейн или IP. Както каза колегата по горе, пускаш един ваучер, той свършва и си финиш. Няма какво да направиш повече по въпроса.

Разтърси се. Има хора, които предлагат захранение с ваучери акаунти. Като си го купиш ти дават само инфо за вход (имейл и парола).

Като вземеш акаунта, за да не го баннат, ползвай тези тактики:

- преди да се логнеш в различен акаунт трий кукита и по възможност ползвай различно ip;
- не рекламирай един и същ сайт от няколко акаунта едновременно. Изчакай първо да свърши кампанията в единия акаунт, изчакай 1-2 седмици и тогава пускай друга.

А какво става с акаунтите, след като свърщи ваучера? Вероятно трябва да се закрият и чак тогава да се пуска рекламата на същия сайт от друг акаунт.

А какво става с акаунтите, след като свърщи ваучера? Вероятно трябва да се закрият и чак тогава да се пуска рекламата на същия сайт от друг акаунт.

Това в добрия случай вече може да стане 2пъти, след това домейна влиза в листата с използваните ваучери и вече не става. Независимо от какво IP, ваучер или пък си cancel-нал стария ти акаунт. Просто домейна е бил в системата на AdWords с промоционални ваучери и ваучера е изтекъл, оттук нататък следва да си плащаш. Това съм го тествал с ваучери изпратени лично на мен. Най често съобщението е че Billing adress cannot be verified или просто рекламата не ти тръгва със седмици. Разбира се това никой не ти го казва когато ти продава ваучера и после ти казва просто ще ти дам нов код в най добрия случай или the service is not refundable и си дотам. Така че ако си пускал вече ваучер по добре не се занимавай. Ако случайно успееш да пуснеш 2 или 3 ваучера (в което силно се съмнявам) за един и същ домейн ще се радвам да споделиш как е станало :wink:

не си много прав. има и акаунти, които заминават дори и без домейните да са рекламирани преди а има и такива, които се рекламират с по над 30 ваучера и още си вървят рекламите, така че твоето наблюдение е далеч от истината.
да, аз продавам ваучери, но не рекламирам в adwords, но пък имам достатъчно клиенти, които го правят за да имам доста широки наблюдения.
втория момент, който може и да си пропуснал по-горе е използването на .info landing page. ако толкова те е страх да не ти замине ваучера за домейн, просто си купуваш инфо домейн за 67 цента и слагаш него. при минимална цена на ваучер от по $4-5 оскъпяването не е много голямо.

Това с новия домейн не го разбирам много.
Купиваш нов домейн, който редиректваш към основния си сайт и рекламираш новият.
Такава ли е идеята ?

за сега това е най добрия начин ако даден домейн е баннат , купува се инфо. коклото да ти удобят рекламата , и после инфото се редиректва към основният домайн , като наистина е добре като цена като имаме на предвид 0.6 $ домейните .

или го редиректваш или му слагаш един прост HTML с линкове към главния... нещо като сателитка 🙂

Ако си изтрия даден браузър от контрол панела на ПЦ-то, след което отново го download/инсталирам, този браузър помни ли кукита, кеш, пароли, бокмарк и подобна информация?

Здравейте,

мога да предложа адуърдс реклама единствено с ваучери. Не е проблем един сайт да се рекламира нон стоп.
Ако някой проявява интерес, да ми пише тук на ЛС.

Поздрави

За: Re: Търся "администратор" на Google adwords акаунти

За: Re: Търся "администратор" на Google adwords акаунти

ПРОЯВЯВАМ ИНТЕРЕС ОБАДИ СЕ ВЛАДИМИР 0888466711

Това в добрия случай вече може да стане 2пъти, след това домейна влиза в листата с използваните ваучери и вече не става. Независимо от какво IP, ваучер или пък си cancel-нал стария ти акаунт. Просто домейна е бил в системата на AdWords с промоционални ваучери и ваучера е изтекъл, оттук нататък следва да си плащаш. Това съм го тествал с ваучери изпратени лично на мен. Най често съобщението е че Billing adress cannot be verified или просто рекламата не ти тръгва със седмици. Разбира се това никой не ти го казва когато ти продава ваучера и после ти казва просто ще ти дам нов код в най добрия случай или the service is not refundable и си дотам. Така че ако си пускал вече ваучер по добре не се занимавай. Ако случайно успееш да пуснеш 2 или 3 ваучера (в което силно се съмнявам) за един и същ домейн ще се радвам да споделиш как е станало :wink:
Глупости. Изразходвал съм ен на брой ваучери за реклама на един и същ сайт с едни и същи ключови думи с една и съща реклама. Работи си прекрасно.

Back
Горе