SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся дизайнер за оформление на сайт

bgvisit

New member
Търся дизайнер за изработка на 1 или повече графични елемента за доофрмление на сайт (става въпрос за колажи и банери а не за лого). Сайтът е за фирма в сферата на химията и има каталог/магазин на продукти (които няма да имат снимки), блог и информационни страници (за нас, контакти и т.н.). Структурата, логото и цветовете на сайта са готови, но понеже няма фотографии към продуктите, всичко седи малко "сухо". Използван е безплатен CSS Framework за responsive design, така че редизайн чрез промяна на CSS е ограничен.

Очаквам предложение за изработка на хедър изображение (и или друг начин за раздвижване на визията) по темата на лични. Ще изпратя линк към сегашната работна версия на сайта на всички, които проявят интерес, след което ще очаквам цена и описание какво ще се направи за тази цена (още по-добре е ако има опции за дейности и цени).

Плащане Paypal

Благодарв предварително на всички отзовали се!
 

Горе