SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся добавяне на чуждоезикови ФБ и Г+ фенове

pamir

New member
Здравейте колеги, ако някой ме насочи - кой извършва подобна услуга - добавяне на чуждоезикови ФБ и Г+ фенове и лайкове, ще съм благодарен и ще върна жеста.

Трябват ми малък брой, но реални, активни потребители.
 
Сещаш ли се във Star Wars IV: "A new hope" Obi Wan Kenobi как каза "These aren't the droids you're looking for." Ето тук може да се сетиш и за точния момент - http://cosmicdinosaur.blogspot.com/2012/03/these-arent-droids-youre-looking-for-oh.html

Същото важи и при теб. Ти не можеш, повтарям НЕ МОЖЕШ да накараш хората да те харесат АКО не им предложиш нещо интересно в замяна. Автоматично налятите потребители, НЕ СА потребителите които търсиш.
 
~~mobilio напълно си прав, но трябва да се започне отнякъде, защото хората се плашат като видят страница с няколко фена, при това сайта е международен а феновете са само от България.
 
Всъщност донякъде грешката си е във самия софтуер.

Направете някакъв екран който да се показва понякога и да бъде тип "spread the word!" със бутони към различните социалки. Така хората ще могат да ви станат по-лесно фенове БЕЗ да се занимават със набиране на фенове. Виж със това вече мога да помогна.
 
Виж примерно във QREncoder-а как са организирани нещата (секцията screenshots). Напълно естественно е хората да кликнат. Отделно линка долу център също работи. И всичко мъкне трафик.
 

Горе