Търся добри програмисти, уеб дизайнери, content writers на свободна практика ...

seosporter

New member
Издирвам следните хора 🙂 :

- Добри програмисти с познания по PHP, CSS, HTML, JavaScript..., работа с WordPress, Joomla... и поне минимални познания по СЕО

- Уеб дизайнери - моля изпращайте портфолио

- писане на статии - ако може да погледна примерни статии и да ми дадете цени на страница 400-500 думи

Интересуват ме хора с опит, които могат да предложат конкурентни цени, да работят в дългосрочен план.
Плащането може да е почасово на месечен принцип или на готов проект. Ако нещо не сте разбрали моля питайте.

Моля изпращайте на ЛС или на имейл: seopartnersbg@gmail.com

Re: Търся добри програмисти, уеб дизайнери, content writers на свободна практика ...

Моля изпращайте вашите предложения на посечения имейл.

За: Търся добри програмисти, уеб дизайнери, content writers на свободна практика ...

За: Търся добри програмисти, уеб дизайнери, content writers на свободна практика ...

Здравейте! Изпратих преди няколко дни имейл с подробно описание на опита ми
Поздрави!

И аз търся, дано не се засегне колегата.

Писах ви.

Back
Горе