SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся добри продавачи на банери

nikita4488

New member
В дни на криза , все по - малко фирми отделят пари за реклама. Особенно банерна.
Затова търсим хора готови да се занимават с тази дейност. Предлагаме добър %....Става дума за банерите в сайт с дневни посещения 10-12000 www.555.bg
 
Защото с тези посещения ще получава средно по 5 до 10 стотинки на ден, а при продажба на банер може да взима по 10 - 20 лв на ден.
nikita4488 свържи се с мен тук https://ganbox.com/about и ми прати статистика за брой уникални на ден и на месец, и демографско разпределение на аудиторията на сайта.
 
Последно редактирано:
Защото с тези посещения ще получава средно по 5 до 10 стотинки на ден, а при продажба на банер може да взима по 10 - 20 лв на ден.
nikita4488 свържи се с мен тук http://ganbox.com/about и ми прати статистика за брой уникални на ден и на месец, и демографско разпределение на аудиторията на сайта.
 
easyads не ме устройват. имам контакт с тях, сайта е одобрен, но не съм прибегнал все още до техните услуги. Името с което съм се регистрирал тук е и скайпа ми.
 

Горе