Търся добри хора предлагащи гост блогинг

nikitka

New member
Здравейте,
Търся добри хора, които предлагат и приемат да публикуват гост статии в техните сайтове/блогове. От своя страна аз обещавам, че предложените от мен статии ще бъдат на 100% уникални, с над 350-400+ думи и с 1 линк към източника.
Темите, за които търся гост блогинг са: всичко, което е свързано с дамите ме устройва - здраве, красота/козметика/стил, детски стоки, кулинария и други подобни, а също и за имоти, технологии /колектори и машини/, уеб дизайн и seo оптимизация.
Предварително искам да благодаря на всички, които се отзоват и проявят добра воля 🙂

Re: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

Благодаря bulram, мисля че съм го ползвала ама ще пусна пак статия, че съм пропуснала да спомена и туризма като тема 🙂

Все още търся къде да публикувам качествени статии, но много малко добри хора се отзоваха 🙂 Ако има още не се стеснявайте да предлагате 🙂

bionovini.com устройва ли те като тематика?

За: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

За: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

Ние от Ganbox предлагаме гост блогинг. Пишете ни каква е тематиката на контактите тук https://ganbox.com/about

Последно редактирано:
Re: За: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

Re: За: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

Дамски портал с гост публикации. Май от това имаш нужда 🙂

Благодаря ти за предложението! Този портал го уважавам много и имам няколко публикации в него. Разбира се ще продължа да си публикувам в него 🙂

Бизнес възможности - с възможност за десетки теми

Благодаря много! В него наистина има възможност за десетки теми и откривам такива, които ще ми свършат работа 🙂 Ще ви пиша ЛС, за да се разберем по-подробно

bionovini.com устройва ли те като тематика?

Благодаря и на теб. Мисля, че ме устройва и на теб ще пратя ЛС 🙂

Ние от Ganbox предлагаме гост блогинг. Пишете ни каква е тематиката на контактите тук http://ganbox.com/about

Благодаря и на Ganbox, веднага ще ви пиша на посочения адрес 🙂

Благодаря ви на всички още веднъж. Има и добри хора, които не се притесняват да споделят 🙂 Аз продължавам да приемам предложения 🙂

Временно е прекратена регистрацията заради ботовете, които въпреки защитата пак налитат. Мога на ЛС да пусна регистрация, трябва ми само user, pass, mail.

За: Re: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

За: Re: Търся добри хора предлагащи гост блогинг

Временно е прекратена регистрацията заради ботовете, които въпреки защитата пак налитат. Мога на ЛС да пусна регистрация, трябва ми само user, pass, mail.
Направи това и ще спрат.

Аз продължавам да си търся добри собственици на блогове и сайтове, които приемат и публикуват статии на гост автори. 🙂 Теми, които ме вълнуват все още са: всичко, което е свързано с дамите ме устройва - здраве, красота/козметика, детски стоки, кулинария и други подобни, а също и за имоти, технологии /колектори и машини/, уеб дизайн и seo оптимизация, обзавеждане ... ако има желаещи мога да върна жеста с пубикуването. Ще съм благодарна ако споделите вашите блогове, а аз обещавам качествени материали 🙂
Благодаря предварително на всички и не се стеснявайте да споделяте 🙂

Последно редактирано:

Back
Горе