SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся идеи относно 1 домейн.

toniintro

New member
Здравейте, от известно време притежавам един домейн - allblogroll.com и се чудя какво да го правя. Чудя се дали да не го направя диретория за блогове. Но не съм сигурен, че ще е добра идеята. Ще се радвам да подскажете някоя идея. Дори не знам какъв скрипт да ползвам, ако реша да го направя директория. Освен това, ако е директория дали няма да е по-добре да е англоезична? Нямам опит в администрирането на директории, а по принцип с такава идея го взех. Пък няма смисъл да седи така, поне на пръв поглед ми се вижда добър като име и мисля, че има потенциял.
 
За: Търся идеи относно 1 домейн.

За: Търся идеи относно 1 домейн.

На мен реално освен на блог директория, ми звучи и като блог, в който се правят ревюта на други блогове, както и може да дърпа, чрез RSS информация, за всяка категория от именнно вече описаните блогове там. Добре е да е за чуждия пазар. Мисля, че имаше такива блогове/сайтове, но винаги може да вкараш и нещо уникално там. Нещо като най-доброто място да намериш твоя блог. Различава се от идеята за директория, и в същото време, не чак толкова. Но може с обективни ревюта да дадеш повече информация на посетителите си защо един блог си заслужава да го следиш и четеш. Не е изключено след време да има и платени ревюта, но за момента не може да си го позволиш. Тук обаче ще падне много писане и четене. Но при време и желание, ще стане добре.
 
За: Търся идеи относно 1 домейн.

За: Търся идеи относно 1 домейн.

Това звучи добре, като идея. Аз и без това мислсех, ако е директория да има възможност да показва чрез RSS последните статии на блоговете, които са вписани. Това с ревютата е добра идея. Чудя се на какъв CMS е най добре да го изпълня.
 
За: Търся идеи относно 1 домейн.

За: Търся идеи относно 1 домейн.

Можеш да ползваш WP. Имам една купена тема от themeforest, която има възможност за ревюта и е с доста добър дизайн. Така и не намерих предназначение на темата, купих си я, просто защото ми хареса като дизайн и функционалност. Ако искаш мога да ти я подаря :) Ще е перфектна за ревюта.
Ако си заинтересован ми пиши на лични.
 

Горе