SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся кооперация с рускоговорящ seo майстор

vha777

New member
или екип. Закупил съм с инвестиционна цел една камара домейни, базирани на много търсени ключови думи на руски. Не можах да намеря подходящи партньори в Русия и т.н или условията които ми предлагат не са приемливи. Търся като доход малък процент от всички приходи по сайта към домейна и не желая да го продавам. За пример: http://xn----7sbabey4antkhrgkh4ete.tv/
Желанието ми е за многодишно дългосрочно сътрудничество. При развитието на сайта съм склонен и за прилагане на техники, характеризирани като по-рискови. Имам известно образование за особеностите на руският пазар - ТИЦ, борси, реклама, кое как върви и т.н. и по какво се различават "разкрутките" за различните търсачки. За контакти - за начало лични съобщения.
 
Последно редактирано:

Горе