Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

pamir

New member
Търся копирайтър за статии на английски на тема Софтуер - полезни програми за офиса.

Като начало ми трябват минимум 20 статии.

Изискванията ми са следните:
1. Да са написани от човек, който е живял или живее в англоезична страна, тъй като статиите са предназначени за native speekers
2. Авторът трябва да се интересува от полезни програми и да се ориентира добре в света на софтуера
3. Останалите изисквания са стандартни - статиите да са 100% уникални, интересни, полезни за потребителите
4. От значение е да ми дадете конкурентна цена

Ако ви интересува предложението ми, договаряме се първоначално за две статии, като при одобрение и при желание от ваша страна поръчвам нови.

Предлагам да ми пишете директно на имейл pamir@abv.bg с цел по-бърза комуникация.

Моля ви, посочете във вашето писмо в коя англоезична страна сте практикували езика, и задължително ми дайте цена за статия от 500 думи.

Благодаря предварително!

Re: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

Аз живея от 8 години в Англия. Най-доброто е БГ студенти тук да ти пишат статиите. Познавам доста студенти. Ако си навит да плащаш 10 лири на статия мога да разпитам.

За: Re: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

За: Re: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

Аз живея от 8 години в Англия. Най-доброто е БГ студенти тук да ти пишат статиите. Познавам доста студенти. Ако си навит да плащаш 10 лири на статия мога да разпитам.

Мерси че се включи в темата - а възможно ли е да ги питаш дали поемат само превод на българска статия на английски, или редакция на написана на английски - така че да звучи приемливо за англоговорящи хора, просто да не ги дразни (ако усещат че е писана от чужденец)?

Целта ми е да свалим цената, защото 10 лири е твърде много, като се има в предвид, че ми трябват доста на брой статии.

Re: За: Re: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

Re: За: Re: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

Мерси че се включи в темата - а възможно ли е да ги питаш дали поемат само превод на българска статия на английски, или редакция на написана на английски - така че да звучи приемливо за англоговорящи хора, просто да не ги дразни (ако усещат че е писана от чужденец)?

Целта ми е да свалим цената, защото 10 лири е твърде много, като се има в предвид, че ми трябват доста на брой статии.

Ще питам тук-там, но не се надявай на много по-ниска цена. В УК мин надница е около 7 лири/час - за чистачи, продавачи и подобни. Дай да не обираме труда на студентите тук.

За: Търся копирайтър с отличен английски за дългосрочно сътрудничество

Добре, ако може питай за редакция на готова статия 500 думи, мерси предварително!

Една съществена промяна в условията - премахвам задължението "който е живял или живее в англоезична страна" - остава другото важно - да се интересувате от полезни програми, софтуер. Пишете ми - pamir@abv.bg

Back
Горе