SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся мейл лист на хора от Бургас

Hacktivismo

New member
Здравейте, трябва ми мейл лист на хора от Бургас. Ако някой разполага с такъв очаквам конкретни оферти на e-mail, ICQ, Skype.

e-mail: hacktivismo@abv.bg
skype: hacktivismo
ICQ: 204738211
 
Re: Търся мейл лист на хора от Бургас

Срещу 140'000 лева мога да ти осигуря към 30'000 емайла на хора САМО от Бургас които НЯМА да имат нищо против да получат един-два емайла спам.
 
Re: Търся мейл лист на хора от Бургас

аз малко да ти подбия пазара бе biks...много скъпо взимаш :D
срещу 2500 лева можеш да се сдобиеш с майл листа от водещ майл пъблик провайдър, филтриран само за град Бургас ;)
 
Re: Търся мейл лист на хора от Бургас

:) Нямаш грижи.

Продавам скъпо заради екстрата :
НЯМА да имат нищо против да получат един-два емайла спам
 
Re: Търся мейл лист на хора от Бургас

;D Аз за тези пари, бате и в стационарните им поши ще им пускам спам. :icon16:
Така и неразбрахме какъв таргет маркет си търси Hacktivismo. Аз не съм много в час с това ама наистина ли такива пари се дават за толкова голям мейл лист? Не че са малко потребителите в него, но ми се вижда доста пари.
 
Re: Търся мейл лист на хора от Бургас

когато купуваш майлс е малко трудно да търсиш точно определен таргет :) пък и не всички български мейл провайдъри си поставят за цел за продават майл листи ;)

Пък и съм с впечатление, че авторът на тази тема е доста несериозен...4 пъти ми пише по различни поводи в скайпа и все не помни, че е говорил с мен преди това...супер несериозно момче е (.)(.) А когато стане думи за плащане на дадена услуга, все няма средства и все предлага след време да даде процент...
Е моите извинения, ама ние и хора храним и те искат заплати после на края на месеца...или да им кажем...аре ще ви платя след време, като процент от печалбата :buttrock: Просто не става така...


П.П. извинявам се за грубото отношение, ама Hacktivismo си мисли, че ние тези неща ги правим за собствено забавление. Може и малко преувеличено и високомерно за прозвучи, ама реалността е такава!
Айде със здраве :friday:
 

Горе