P ppvbg Banned 15 Септември 2009 #1 За zamunda.net става въпрос. Търся до 3 човека за споделяне на рекламно поле чиято цена е около 4800лв месечно. Ротацията ще е на random принцип. При интерес за тази солидна инвестиция - свържете се с мен.🙂
За zamunda.net става въпрос. Търся до 3 човека за споделяне на рекламно поле чиято цена е около 4800лв месечно. Ротацията ще е на random принцип. При интерес за тази солидна инвестиция - свържете се с мен.🙂
F fani7117 New member 15 Септември 2009 #2 Re: Търся партньори за споделяне на скъпа рекла Re: Търся партньори за споделяне на скъпа рекла Имате лс... .
Re: Търся партньори за споделяне на скъпа рекла Re: Търся партньори за споделяне на скъпа рекла Имате лс... .
B batjoro New member 23 Септември 2009 #3 Търся партньори за споделяне на скъпа реклама Вече се намериха двама участника, търсят се още двама. До колко знам някои хора вече са писали ЛС. Поздрави,
Търся партньори за споделяне на скъпа реклама Вече се намериха двама участника, търсят се още двама. До колко знам някои хора вече са писали ЛС. Поздрави,