SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся партньор за маркетинг на онлайн магазин (съвместна работа)

g.georgiev

New member
Здравейте,

Собственик съм на електронен магазин за бижута, който функционира от 4 години, но в момента не се маркетира поради ангажираността ми към други дейности.

Търся съдружник, с който да го развиваме съвместно на принципа 50/50. Маржовете на печалба са много добри, тъй като аз внасям стоката и работя директно с производители.

Търся мотивиран и проактивен човек, който освен усет да има и опит с:

- Маркетинг в социалните мрежи (основно Facebook)
- PPC реклами
- SEO
- Имейл маркетинг

Разполагам с подробен маркетингов план, който само чака да бъде имплементиран. Разработването на магазина може да започне веднага.

Това, което мога да предложа от своя страна е коректност, отговорност, добра комуникация и възможност за съвместна работа върху други мои проекти.

Всеки, който желае да се впусне в това съвместно преживяване, нека ми изпрати лично съобщение с кратко изявление в какво е неговата сила.

Ако имате допълнителни въпроси - отново ги изпращайте на лично съобщение. Ще отговоря на всеки.
 

Горе