SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся работа - добавяне на съдържание

Dani244777

New member
Опитен съм и мога да работя много добре, без неточности. Следя информацията да е правилна. За заплащането вариантите са два - вие да кажете колко пари предлагате, да видя колко време отнема и да ви кажа дали съм съгласен или не или да ми покажете какво трябва да се прави, да преценя, да ви кажа цената и вие да решите дали ви устройва. Пишете ми тук или на Скайп dani244777
 
Здравейте, Dani244777,

Умението за писане на съдържание е изключително важно в света на афилиейт маркетинга. Опитвал ли сте някога да създавате текстове и да ги монетаризирате посредством афилиейт маркетинг? Афилиейт маркетинга не изисква никакви инвестиции, а единствено малко време и целеустременост и е един от най-добрите и най-реални начини за печелене на пари от вкъщи.
Например, можете да създаде страница във FB и да публикувате на тема, която харесвате и да поставяте връзки в тези постове като изберете партньорски програми от платформата MyLead, които да са в съответствие с темата на Вашата FB страница. В момент когато Ваш получател извърши някакво действие, например направи покупка, то Вие получавате комисионна.
Можете да прилагате и други различни способи, напр.: водене на блог и вмъкване на линкове в статиите с афилиейт програми от MyLead или да създадете канал в Youtube с интересен видеоклип и да поставите линк в описанието под клипчето с партньорска програма от MyLead.
По-горните примери са само три от най-лесните начини за печелене на пари от вкъщи за начинаещи.
Поздрави,
MyLead
 

Горе