Търся работа като копирайтър

youth_boy

Banned
Здравейте казвам се Димитър Йорданов от София на 28 години и търся работа като копирайтър на пълен или непълен работен ден.

Пиша на български език. Имам базови познания за работа с Wordpress и Joomla. Работя успешно с Office пакета на Майкрософт, с изключение на ексел.
До момента имам написани близо 5000 статии на различни теми. Пиша бързо и се старая да не допускам граматически грешки. Служа си с инструменти за проверка на съдържанието (за уникалност и правопис). На поста копирайтър съм работим само freelance, никога като редовна професия, но тъй като искам да се занимавам с това реших да пусна една обява тук във форума. В момента съм безработен, напуснах фирма за продажба на мобилни къщи, защото офиса бе далеч от мен, а работното време не ме устройваше. Ако си намеря работа ще пиша да заключите темата.

В случай, че мога да бъде полезен на някого, ще помоля да ми оставите ЛС или пишете на Имейл exultras@abv.bg

P.S.

Други умения: публикуване на съдържание в директории, Web 2.0 сайтове, форуми. Администрация на форуми и WP профили. Контакт с клиенти, Keyword research (чрез инструменти тип ала Маркет Самурай), основни познания по HTML, CSS.

Последно редактирано:

Back
Горе