SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся реклама в български сайтове

VAsk0

New member
Търся реклама в български сайтове на всякаква тематика. Може и банер реклама, и линк реклама. Пращайте на лично съобщение сайта, посещенията на месец и цена за 1 месец.
 
Здравей предлагам сайт за безплатна реклама Websuper, сайта работи,като директория за статии в момента. Можеш да напишеш рекламна статия и в нея да добавиш своя лин или банер абсолютно безплатно. При мен основно рекламират сайтове на бизнес тематика.
 
Etarget(.BG, разбира се, в случая ) е много добро нещо за цяла източна Европа - рекламата е много добре таргетирана, не е скъпа и работи чудеса за брандиране. Не съм асоцииран с тях, но съм ги ползвал за много успешни кампании в различни страни от региона, включително и у нас.

Моля :) !
 

Горе