В ваучери Member 12 Февруари 2012 #1 И 2та сайта са за оферти. Търся оферти за публикации с постоянни линкове. Моля да ми пишете на лично с информация за сайта, цена и статията влиза ли в цента.
И 2та сайта са за оферти. Търся оферти за публикации с постоянни линкове. Моля да ми пишете на лично с информация за сайта, цена и статията влиза ли в цента.
В ваучери Member 15 Февруари 2012 #2 Re: Търся реклама със статия за 2 сайта. Темата все още е актуална. Вече закупих няколко рекламни статии и продължавам да търся!
Re: Търся реклама със статия за 2 сайта. Темата все още е актуална. Вече закупих няколко рекламни статии и продължавам да търся!
В ваучери Member 24 Май 2012 #3 Re: Търся реклама със статия за 2 сайта. Отново търся реклама под формата на статия. Сайтове на безплатни домейни в блогър, уърдпрес и други не ме интересуват.
Re: Търся реклама със статия за 2 сайта. Отново търся реклама под формата на статия. Сайтове на безплатни домейни в блогър, уърдпрес и други не ме интересуват.
borislav123 New member 24 Май 2012 #4 Re: Търся реклама със статия за 2 сайта. мога да ти предложа, пиши на лично