I ivor New member 24 Май 2013 #1 По възможност да са на тематика работа. Може и само линкове в сайтове за работа. Оферти на ЛС.
I ivor New member 14 Юни 2013 #2 Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии Не съм написал, че си плащам за тази услуга... 🙂) Е плащам си, някой да прати оферта на ЛС
Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии Не съм написал, че си плащам за тази услуга... 🙂) Е плащам си, някой да прати оферта на ЛС
katsarov New member 14 Юни 2013 #3 Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии Ако статията е качествена и свестно написана, мога безплатно да я публикувам в блога си (pr2) с до два линка, пиши ми ако си заинтересован.
Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии Ако статията е качествена и свестно написана, мога безплатно да я публикувам в блога си (pr2) с до два линка, пиши ми ако си заинтересован.
pepo_999 Senior Member 14 Юни 2013 #4 За: Търся сайтове, в които да публикувам статии За: Търся сайтове, в които да публикувам статии за работа - работа за какво с коя сфера
За: Търся сайтове, в които да публикувам статии За: Търся сайтове, в които да публикувам статии за работа - работа за какво с коя сфера
I ivor New member 27 Юни 2013 #5 Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии UP на темата. Пичове, пишете ЛС-та, защото явно на форума не може да се вярва по отношение на нови мнения. 🙂 Чак сега ги видях. Пишете ми на ЛС, къде какво предлагате.
Re: Търся сайтове, в които да публикувам статии UP на темата. Пичове, пишете ЛС-та, защото явно на форума не може да се вярва по отношение на нови мнения. 🙂 Чак сега ги видях. Пишете ми на ЛС, къде какво предлагате.