S svetto New member 4 Октомври 2014 #1 Търся сайтове за публикуване на статии на здравна/фитнес и еротична тематика срещу разумно заплащане. Статиите са с дължина до 500 символа, уникални (над 80% уникалност) с един до два изходящи линка.
Търся сайтове за публикуване на статии на здравна/фитнес и еротична тематика срещу разумно заплащане. Статиите са с дължина до 500 символа, уникални (над 80% уникалност) с един до два изходящи линка.
pepo_999 Senior Member 4 Октомври 2014 #2 Скоро ще имам какво да ти предложа, засега мога да ти предложа само банер или линк в сайт за здраве с ПР3
Скоро ще имам какво да ти предложа, засега мога да ти предложа само банер или линк в сайт за здраве с ПР3
bulram Senior Member 4 Октомври 2014 #3 За безплатни публикации ли става въпрос? Предполагам търсиш БГ сайтове?
S svetto New member 4 Октомври 2014 #4 Да, БГ сайтове търся. Горе съм писал "срещу разумно заплащане" 😉
pamir New member 6 Октомври 2014 #5 Имам сайт на здравна тематика с PR5 реален, но е на аглийски. Ако случайно решиш че ти върши работа пиши.
Имам сайт на здравна тематика с PR5 реален, но е на аглийски. Ако случайно решиш че ти върши работа пиши.