SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся сайт за теглене на...

fozzy

New member
Здравейте! Търся сайт за теглене на... нещо. Предпочитам за теглене на музика, но може и на други работи, например филми, програми, порно или всичко. Имам изискване сайта да има някакви посещения (може и малко да са), хубав домейн и хостинг, както и да НЕ е торент.

Малката далавера тук е, че не го купувам сайта, а го разменям. Аз ви давам:

1. Сайта http://gameschest.org - Сайта е базиран на системата arcadem Pro, като е НАПЪЛНО лицензирана, няма никакви пиратски истории. Ако се развие сайта може да печели от много неща. Също така има и бот, който добавя хиляди игри буквално за минути и напълно автоматично, без да ги дублира.

2. Домейните:

-wpchest.com
-uhanieto.com
-services-bg.com

3. AdSense акаунт със $70 в него

4. Хоста на сайта в точка 1

5. Банер реклама, линк или още нещо в сайта, който ще взема от вас за период от 1 месец до завинаги.

Забележка: В зависимост от сайта, който ми предлагате можете да получите или само някои неща от тези, които предлагам или всичките.

Надявам се да има заинтересовани. Поздрави!
 
Re: Търся сайт за теглене на...

Вижте сега момчета, нарочно съм го написал така и ако си бяхте направили труда ДА ПРОЧЕТЕТЕ обявата ми щяхте да забележите, че нямам изискване какво да е това, което ще се тегли. Затова съм го написал така. Или може би щеше да е по-добре да бях пуснал 15 теми със заглавия:

"Търся сайт за теглене на музика"
"Търся сайт за теглене на филми"
"Търся сайт за теглене на програми"

и т.н. Хайде, де, умни момчета сте, стига тъпи изказвания.
 

Горе