Търся си програмист за съвместна работа

sovellis

New member
Здравейте, търся си партньор за съвместа работа в допълнителното свободно време - това не е типичната обява за работа, тъй като нямам начални инвестиции. Тоест имам идеи за развитие и припечелване на странични пари, но не предлагам работа.

Преди всичко да се "презентирам" на бързо, както се казва с лека тенденция към англоговорене. Както разбрахте, казвам се Калоян. Занимавам се от известно време (тук е култова тенденцията хората да лепят колкото се може по-големи числа... което на мен лично ми е забавно) с изходен код за уеб страници (front end), както и уеб дизайн - сещате се, иде реч за Adobe CS. Работил съм за 4-5 фирми, половин година като XHTML писач за една американска, известно време като дизайнер за mylocreative.com. С последните работихе върху доста голям проект със сравнително солидни инвестиции. Какво последно ме влече? "Theme creation"-а и следенето на актуалните "trends" назапад. В момента това се доказва доходоносен бизнес сред по-опитните ни колеги.

Какво мога да предложа аз в една съвместна работа?

- до сега много приказки, но никакво показно, та директно да линквам: http://tinyurl.com/kqbzum Качих няколко от дизайнерските ми проекти в Windows Live Storage, така че да ги разгледате и да добиете представа от стила ми. Някой, ако проявява интерес към други, ще добавя.
- освен това обичам и мога да пиша семантичен XHTML/CSS + че си свършвам работата на време, колкото и досадна да е понякога (особено когато говорим за markup)

Какво търся?

- програмист, който се интересува и е опитен (поне колкото аз съм в гореизброените) от актуалните тенденции, които се продават на уеб пазара в момента: Wordpress, jQuery и т.н.
- човек, който има допълнително свободно време за допълнителни доходи. Не търся човек, търсещ си работа на пълен работен ден, от която да се изхранва. Съжалявам, но нямам начални инвестиции (затова и не публикувам темата в раздел с Обяви). По-скоро тук идеята е да се започне сравнително лека и забавна работа с тенденции за увеличаващи се доходи.

Какво печелите, ако сега ми напишете писмо и кажете, че сте съгласни да работим?

- няма да се занимавате в клиентската сфера - тоест без досадни пичове, които очакват да направите красив лилав сайт с жълти и зелени отенъци...или съответно каквато е програмистката алтернатива на този дизайнерски task, обикновено завършващ със сеппуко 🙂.
- забавление. Сигурен съм, че ако обичате да се занимавате с такива неща, ще ви е приятна и тази работа (ако може дори да го наречем работа).
- сравнително добре оценен дизайнер, който с удоволствие ще ви помогне и дори би участвал във вашите проекти, ако имате идеи за такива...без да му плащате, разбира се - говорим за партньорска работа. 🙂
- продукти, продавани на западния пазар, за вашето портфолио, както и солидно количество "testimonials" от западни клиенти.

Доста обем пост стана, съжалявам, за което. Е... ще ми бъде интересно дали се намират подобни желаещи. Пишете ми на kaloyan.yankulov@gmail.com, ако смятате, че сте точният човек, за да се свържа с вас за допълнителна информация, както и да ви споделя конкретни какви са ми плановете (дам... и такива има)

Back
Горе