Търся си работодател

Здравейте:

Казвам се М.Кръстев , Търся си работодател с '' конкурс'' .
За мен: Занимавам се от около 10 годнини с SEO Услуги , Създаване на сайтове - Готови системи , работил съм по БГ сайтове
от системите на (ovo) имал съм няколко сайта при тях системата им ми е позната , от около 9,10 години се занимавам работя по Google sites , силата ми е в издигането на сайтове на топ позиция.
Държа на дистанционна работа и добро заплащане.
Портфолио - Сайта https://sites.google.com/site/httpflodareltihovobg/ е мой в портфолиото на сайта можете да видите повече информация за продуктите по които работя
За връзка с мен на тел.0876030067 . М.Кръстев.

За: Търся си работодател

ти намери първо някой да се навие първо и после дръж на ,, дистанционна работа и добро заплащане ,,И какво правиш в крайна сметка? сайтове които са безплатни?Ужас Ужас нямам думи..........:clap:

Бизнеса ви на топ позиция (на 1 място) при търсене с Google ,Yahoo , Bing , Alexa - SEO Услуги без конкуренция.

10 години опит? Да не би да са 10 дни?

Съжалявам, но аз не бих Ви дал възможност да покажете на какво сте способен, имайки предвид какво видях на "сайтът" Ви. Това изглежда като шега.

Критиката ми е остра и директна, защото няма нещо, което да я смекчи.

Прави го за да получи някой клик към сайта.И другата тема която е пуснал е много несериозна... Въпросния сайт на търг начало- 10 000 евра....И това може да си мисли че е SEO...

Ай по спокойно а ? Все пак говориш с SEO гуруто Норман Кръстев.
Повече информация в другото форум : линк линк
10 години опит? Да не би да са 10 дни?

Съжалявам, но аз не бих Ви дал възможност да покажете на какво сте способен, имайки предвид какво видях на "сайтът" Ви. Това изглежда като шега.

Критиката ми е остра и директна, защото няма нещо, което да я смекчи.

Работодател предлага работа:
.Издигане на сайт в топ позиция
.Срок на издигнатост на сайта - 6 месеца
.Заплащане - ВЕДНАГА след края на договора
Дистанционна работа и добро заплащане.
Не пропускайте тази уникална възможност за професионално развитие!
Очаквам SEO и CEO гурута, да се свържат с мен на ЛС.

Сега ще паднат едни анализи 🙂

Абе аз това не го ли бях преместил за рециклиране....... кой мазохист го възроди?!?

Хахаха, виж как Google Sites бият всякакви напъни за SEO. Но в BING е съвсем друго 😀

Спокойно 🙂 Изчакайте още малко и после тоя Google Site може да го търсите след 20-та страница 😉

Fresh Algo FTW...

p.s: Не е като да не си "играя" с Google Sites почти всеки месец.

Re: За: Търся си работодател

Re: За: Търся си работодател

Абе аз това не го ли бях преместил за рециклиране....... кой мазохист го възроди?!?

А ти за кво бараш, 'дет не ти е работа?

Че текста е смотан, така е, но не е за кофата темата.
Човека може да е много добър специалист, но да е малко зле с изразяването....а и кво пречи да е луд но добър в СЕО.
По-леко със спусъка следващия път да не се гръмнеш в крака.

За: Re: За: Търся си работодател

За: Re: За: Търся си работодател

В крака мога да се прострелям само ако си навреш главата между краката ми... сам се сети къде ще се целя.

А ти за кво бараш, 'дет не ти е работа?

Че текста е смотан, така е, но не е за кофата темата.
Човека може да е много добър специалист, но да е малко зле с изразяването....а и кво пречи да е луд но добър в СЕО.
По-леко със спусъка следващия път да не се гръмнеш в крака.

Re: Търся си работодател

Аз ли се боже криво молих, ти ли ме боже криво разбра, azsym ли пак ръси "мисли"...?

Back
Горе