SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся собственици на мрежа от сайтове

interestal

New member
Здравейте,

Предлагам поместване на ваши линкове или банери в наша мрежа от сайтове в замяна наши линкови или банери във вашата мрежа от сайтове.

Интересуващите се да пишат лично съобщение.

Благодаря за вниманието
 
На каква тематика са Вашите сайтове? Може ли някакъв списък да дадете на лично съобщение
 
Здравей ...Може ли да ми изпратите на ЛС вашите сайтове. Аз също ще ви покажа какво имам и да направим размени ако харесате моите.
 
Ако е възможно и на мен да изпратите на ЛС инфо относно тематика и списък на сайтовете във вашата мрежа . Благодаря предварително :)
 
Здравейте отново,

Искам да поясня. Поста бе озаглавен "Търся собственици на мрежа от сайтове". Целта ми е да се размени трафик между наша мрежа от сайтове и ваша. Знам, че почти всички тук са за да подобрят своето СЕО. Но целта ми не е такава. Затова постнах в Чат.

Поместетените в нашата мрежа линкове са nofollow и не подобряват СЕО-то ви. Идеята е проста - да разменим кликове, да разменим трафик. Например да поставя ваши линкове или банери в нашата ротационна система и вие да направите същото във вашата. За месец или седмица, пък ако имаме взаимна изгода (получили сме задоволителен трафик от размяната) ще продължим.

Желая успух на всички
 

Горе