azsum New member 1 Октомври 2013 #1 Здравейте колеги търся да закупа ПР статии в представителни авторитетни сайтове, важно е сайта да с добра алекса и трафик не ме интересува Pagerank на сайта - предимство новинарски сайт който излиза в g. news - предимство ако сайта има под 100 хил. алекса
Здравейте колеги търся да закупа ПР статии в представителни авторитетни сайтове, важно е сайта да с добра алекса и трафик не ме интересува Pagerank на сайта - предимство новинарски сайт който излиза в g. news - предимство ако сайта има под 100 хил. алекса
Debilev Dimitar Dimitrov 1 Октомври 2013 #2 За: Търся статии в авторитетни сайтове За: Търся статии в авторитетни сайтове Здравейте, Най-добре да се свържете с големите медийни групи - Нетинфо, Икономедия, Спортал, Инвестор. Тук едва ли някой ще Ви отговори адекватно.
За: Търся статии в авторитетни сайтове За: Търся статии в авторитетни сайтове Здравейте, Най-добре да се свържете с големите медийни групи - Нетинфо, Икономедия, Спортал, Инвестор. Тук едва ли някой ще Ви отговори адекватно.
delfin13 New member 3 Октомври 2013 #3 За: Търся статии в авторитетни сайтове За: Търся статии в авторитетни сайтове Предложете цена
azsum New member 4 Октомври 2013 #4 Re: Търся статии в авторитетни сайтове Да знам свързал съм се с някой от тях и тук може да има такъв представител или все нещо може да се изкопчи Ако има някой да пише цени и оферти и т.н
Re: Търся статии в авторитетни сайтове Да знам свързал съм се с някой от тях и тук може да има такъв представител или все нещо може да се изкопчи Ако има някой да пише цени и оферти и т.н