P pozvanete New member 17 Юни 2012 #1 Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery Имам моя CMS - търся някой който разбира и му се работи да ми прави CSS с DUMMY CONTENT Плащам месечна заплата плюс интерес при реализация.
Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery Имам моя CMS - търся някой който разбира и му се работи да ми прави CSS с DUMMY CONTENT Плащам месечна заплата плюс интерес при реализация.
O ogiart New member 25 Юни 2012 #2 За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery можеш да ме откриеш на скайп: ogiart75
За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery можеш да ме откриеш на скайп: ogiart75
S Stanislav Fenix Ivanov New member 23 Ноември 2012 #3 За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery st_ivanoff е моят скайп 🙂
За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery За: Търся сътрудник с CSS/Photoshop и малко jQuery st_ivanoff е моят скайп 🙂