Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!
biks каза:@flasher
сменил съм 3 хостинга за последната 1,5 година. Не мисля, че се отрази на позицията ми. Ако е за БГ ДЦ би следвало да се едни и същи.
В топхост имам платен план - ползвам го за файл сторидж - като работи е добре. NB. От съпорта има само 1 пич, който е в час.
При хост,бг бях дълго време и всичко беше ок с малки изключения, но се махнах от тях.
От superhosting един приятел се оплакваше и то за неголям сайт.
ами при положение че така и така ми трябва сървър за бг сайт защо да не е у насgeorgimateev каза:хостингът вкъщи ми се вижда много нерентабилен. Кой би се занимавал да си губи времето да го администрира и да го ъпдейтва и секюрва постоянно и това дали няма да излезе по-скъпо от няколкото долара на месец?
biks каза:@flasher
Много въпросителни ще ти изникнат при един домашен сървър. Плати си хостинг - За няколко долара ще имаш хора със сървър, интернет връзки / поне 2 / и ще ти администрират машината, съпорт и т.н
@oggin
и аз съм изненадан, че има![]()