Търся хора(спонсори) за съвместен проект.

Virosss

New member
Здравейте,
знам, че е доста вероятно да ме оплюете и да се опитате да ме разубедите, но все пак реших да си отправя предложението/поканата за работа по съвместен проект.

Отдавна замислям нещо подобно, но уви нямам хора в обкръжението които биха желали да се захванем с нещо подобно. Идеята на проекта е нещо като блог посветен на wordpress и по-точно на Българското Wordpress общество в който да има статии как да постигнем даден ефект, как да оптимизиране wordpress за възможно най-добра работа при наличието на голяма база данни, разни трикове и полезни plugin-и и тн. и тн.

Както сами знаете има много да се пише по тази тема и никак не е работа само за 1 човек, затова приканвам всеки който има желание да се включи е добре дошъл, но все пак има някой изисквания ( не ми трябват хора които не знаят дори какво е wordpress).

За момента ми трябват основно хора които имат опит с wordpress и имат желание да пишат статии, както и спонсор за хостинг+домейн.

Ясно е, че след като пиша тук, няма някакво възнаграждение, а на по-късен етап, ако успее проекта да се развие като хората, евентуалните приходи ще се поделят или там както се разберем.

Re: Търся хора(спонсори) за съвместен проект.

То хубаво да счупиш задушаващия монопол на Бакчийски 🙂, но какво ти пречи да тръгнеш? Формално във всяко начинание инициаторите трябва да имат някакъв капацитет(знания/време/пари/мотивация) да го изведат на някакъв етап. Това не е мащабно начинание, така че давай! Не мисля, че ти трябва някакъв особен ресурс за старт. А и най-много да не стане.

И в този смисъл, като пуснеш някакво начало покани съфорумници да участват. Аз бих бил заинтересован от такъв формат, вече.

Имаше опит за форум с тази цел - никакъв интерес. Замислял ли си се колко хора в България реално имат интерес да четат подобен блог... Дори от уеб мастърите доста хора все още не работят с WordPress.

Не целя да те отказвам, просто ти споделям моя опит и няколко въпроса, които трябва да си зададеш предварително.

А ако на теб ти се пише за WordPress, винаги можеш да пишеш в Блогът за уебмастъри - DevStorming.

Поздрави.

@nikoladd, да от една страна си прав, но в момента основен проблем ми е хостването, понеже имам готовност да преведа голямо количество статии по темата, както и да споделя личен опит.

@stankoff, да прав си и ти. Доста малък е все още интереса към тази страхотна блог платформа, но забелязвам силен интерес напоследък. Форум е хубаво като идея, но реално погледнато напоследък доста замряха нещата около форумите. Днес повечето хора предпочитат вместо да споделят мнение и ресурс по форумите, да го направят в личните си блогове, затова и предполагам не е проспирирал форумът, пък и реално погледнато си има официален Български Wordpress форум.
Освен това напоследък доста често ми се случва да получавам по скайп интересни въпросчета за wordpress, а си мисля, че ако имаше място където всичко е събрано на куп, щеше да улесни колкото мен, толкова и хората които търсят отговор на въпроса си.

DevStorming наистина е един доста уважаван сайт, на който дори аз свалям шапка, но не това ми е идеята.

здравей,
аз мисля че идеята е страхотна, но не трябва да се ограничаваш само върху wordpress защото интереса не е толкова огромен, най-вече в България където много хора с блогове използват безплатните за целта сайтове, които не са на WP. Готов съм да ти предложа безплатен хостинг, но домейна ти си го купуваш, също така бих желал да пиша статийки от време на време.
ако искаш да го обсъдим
Поздрави

в момента основен проблем ми е хостването

Милислиш, че сайта ще е много тежък за споделен хостинг или нямаш два лева на месец за да го плащаш?

за хостване и аз мога да помогна
все ще намеря място на някой сървър
ако харесаш домейн и с това мога да помогна но само ако наистина мислиш да пишеш. аз несъм по писането и надали ще се включа в тази част

Back
Горе