SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся човек за писане статии на английски език

Lyuben

New member
Здравейте, търся човек за писане на статии на английски. Не търся големи количества наведнъж, а добре преведени/компилирани уникални статии по посочени от мен теми периодично. Моля за предложения (срокове за изпъленение на поръчки, цени и нещо написано от вас) на ЛС. Склонен съм да платя по 5 лв.(през ипей или банков превод) за 1-2 статии от по 500 думи по зададена от мен тема първоначално за тест и да продължа с цена по споразумение - в зависимост от качеството.
 
Re: Търся човек за писане статии на английски език

Съжалявам, че съм малко офтопик....
За 5 лева, трудно ще намериш някакво качество тук! Има голяма разлика между статия писана от Native american и момиче втори курс в английската!
Ако те устройват писатели/копирайтери с Native english пусни ми ЛС. Цената им е около $3.5 - $4.2 за 500 думи. Като статиите са кейуорд рич и СЕО оптимизирани!
 

Горе