B bachelorette New member 10 Март 2010 #1 Става въпрос за lyrics уеб-сайт. Търся човек за поддръжката му (от вкъщи). За повече информация ми пишете на лично.
Става въпрос за lyrics уеб-сайт. Търся човек за поддръжката му (от вкъщи). За повече информация ми пишете на лично.
G gasol New member 21 Март 2011 #2 Re: Търся човек за поддръжка на сайт звучи интересно ... пишете ми на лична ...
M minimal New member 29 Май 2011 #3 Re: Търся човек за поддръжка на сайт bachelorette каза: Става въпрос за lyrics уеб-сайт. Търся човек за поддръжката му (от вкъщи). За повече информация ми пишете на лично. Увеличете... Здравейте, какво по-точно имате предвид под "поддръжка"? Пишете ЛС, ако все още не сте намерили човек за поддръжката.
Re: Търся човек за поддръжка на сайт bachelorette каза: Става въпрос за lyrics уеб-сайт. Търся човек за поддръжката му (от вкъщи). За повече информация ми пишете на лично. Увеличете... Здравейте, какво по-точно имате предвид под "поддръжка"? Пишете ЛС, ако все още не сте намерили човек за поддръжката.