SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся човек за събмит в 210 UK директории

Илиев

Well-known member
Търся човек за добавяне на два сайта в 105 UK директории, или общо 210 заявки за добавяне. Директориите са на различни платформи, изискват се различни данни, някой са с регистрация, някой без, т.е. изисква се малко ръчна работа.

Ще предоставя всичката необходима информация, като ще се използват мои имейл адреси, до които ще ви дам достъп.

Моля, давайте цени за целия пакет, като ще платя дори и да не е успешен събмита в дадена директория, стига да е посочена в крайния доклад причината. Доклада за всеки сайт ще трябва да включва статус на заявката за регистрация, т.е:

- приета заявка
или
- отказана заявка и причина за отказа (например неработеща форма за събмит, платена директория, реципрочна директория, директория изискваща VAT номер и т.н.)


Няколко примерни директории:

companies-london.co.uk
connect2business.co.uk
cylex-uk.co.uk
dir.uk4net.com
directory.independent.co.uk

Ако директорията е реципрочна, ще искам да ми дадете данните за реципрочния линк, който ще добавя ако си струва и след това отново да събмитнете сайтовете.

Плащане чрез ПейПал, след като се свърши работата. Няма да се разглеждат предложения от ново регистрирани потребители или такива с лоша репутация.

Това е всичко. Моля да ми изпращате офертите на лично и благодаря. :)
 
За: Търся човек за събмит в 210 UK директории

За: Търся човек за събмит в 210 UK директории

Все още събирам оферти, като до десетина дни ще избера най-подходящата.
 

Горе