Търся човек, зa създаване на линкове

dgeorgieva

New member
ЗДравейте,

Търся човек, който може да отделя 2 часа на ден за да създава линкове към сайтовете, които ще му дам. Мисля, че би било чудесна възможност за някоя майка с детенце, която не работи. Няма да ви казвам кога да работите, просто произволни два часа всеки ден.

Основното изискване е да можете да комуникирате на сносен английски. Не със google translate, а вие да го знаете на някакво ниво, което ще ви позволи да вършите следната работа:

Аз ще ви дам списък със форуми, блогове и други сайтове. Това, което се изисква от вас е да отидете на страницата, ако е форум да се регистрирате и да пишете в него. Ако е блог, да прочетете за какво става дума и да напишете коментар, няколко изречения. Не ме интересува какво ще пишете, само да не е "this is an awesome blog, you rock, man" или "I learned so much from your post, keep doing that". Просто трябва да прочетете за какво става дума в поста и да напишете няколко изречения отдолу.

Ако е сайт, различен от блог и форум, просто трябва да проверите дали има начин да поставим линк на сайта. Ако намерите страница, на която се обяснява какво се иска за link exchange - да изпратите имейл и да помолите да си разменим линкове.

Ако не е станало ясно, говоря за ръчно направени линкове. Не искам scrapebox, xrummer, UAW, article spinning и никакви подобни бози. Просто искам някой да ми прави по малко ръчно направени линкове всеки ден.

Тематиката на сайтовете не е такава, че да се иска от вас някакво специално познание. Става дума за тениски, поло фланелки, шапки, работно облекло с лого на фирмата.

Търся сериозен човек. Много ми е неприятен факта, че до сега са се опитвали някакви хора да ме лъжат на дребно. Вземат парите, обясняват се, лъжат, че били болни, измислят си хиляда извинения докато минат 45 дни и не мога да си взема парите обратно през пейпал, после изчезват. Аз съм търпелив човек, плащам навреме ( мисля, че само с пейпал ще мога да ви плащам ), разбирам, че всичко се случва, че днес не можете и утре детето ви се е разболяло, но искам да си имаме уважението.

Остана въпроса с кинтите. Ако някой иска да се занимава с моят проект, да ми каже колко пари иска и ако обича да ми го напише на английски на лична бележка, за да няма дразнения.

Ако имате някакви въпроси, питайте тук или на лична блежка.

Back
Горе