SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся човек/фирма да ми направят сайт подобен на ask.fm

Stamenov

New member
Здравейте колеги!
Тъй като не съм толкова навътре в нещата и сам не бих могъл да се справя с изграждането на подобен проект реших да се обърна към вас.
Става въпрос за изграждане на нов сайт, подобен на ask.fm, имащ неговите опции + още няколко допълнителни екстри, които съм замислил. По-свеж и готин дизайн и още 1-2 неща.
Бих искал да ви попитам, на каква сума се равнява един такъв проект и за колко време би могъл да се създаде и пусне в действие?
 
Общо взето подобен сайт може да излезе колкото един автомобил. Сега ще ме попиташ - ама какъв автомобил? И аз ще ти кажа - ето това е въпросът!

Сега по-сериозно. Въпреки, че доста хора тук няма да харесат това поради "некой съобръжения" ти го препоръчвам. WordPress и евентуално BuddyPress може да направи чудеса. Ето ти и два примера:
http://wp-answers.com/
http://www.designwall.com/wordpress/plugins/dw-question-answer/
(има и други, но ще те оставя да си ги намериш сам).

Така ще можеш да валидираш по-бързо идеята си отколкото да се направи цял нов сайт тип ask.fm и после да видиш, че не точно това търсят потребителите.
 

Горе