B buntaka New member 26 Юли 2013 #1 Търся Copywriter за описване на продукти и категории в онлайн магазин за обувки.
Poltargaista VRETIEL 26 Юли 2013 #2 За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Който си разбира от работата - заслужава и получава линк и препоръка! 😛arty: Продуктови текстове и описания | IdeaMax.eu
За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Който си разбира от работата - заслужава и получава линк и препоръка! 😛arty: Продуктови текстове и описания | IdeaMax.eu
aradia New member 28 Юли 2013 #3 За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Мисля, че цените са даже ниски за хора, които си разбират от работата, а не механични писаници с грешки(нищо лично към никого). Успех!
За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Мисля, че цените са даже ниски за хора, които си разбират от работата, а не механични писаници с грешки(нищо лично към никого). Успех!
I Irène Ivanova New member 2 Август 2013 #4 За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Аз съм copywriter i SEO с опит. Нещо повече за работата,като заплащане?
За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Аз съм copywriter i SEO с опит. Нещо повече за работата,като заплащане?
D donnikalas New member 2 Август 2013 #5 За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Може ли и на мен информация от какво точно се нуждаете, както и ценово предложение.
За: Търся Copywriter за онлайн магазин. За: Търся Copywriter за онлайн магазин. Може ли и на мен информация от какво точно се нуждаете, както и ценово предложение.
T tzhvn12 New member 7 Август 2013 #6 Re: Търся Copywriter за онлайн магазин. Може ли повече информация, аз работя с руски и английски, мога да направя пробни текстове.
Re: Търся Copywriter за онлайн магазин. Може ли повече информация, аз работя с руски и английски, мога да направя пробни текстове.