Търся FB линк от EN страница

scoobydoo

Know you can!
Здравейте.

Имате ли FB страници на английски? Тоест и феновете да са US/UK и други там не-българи 🙂.
Искам да споделя един линк с тях. Линка ще е интересен, забавен и най-добре хората да са предимно по-млади.

(Бих пуснал тема в EN форумите, ама като знам как ще ме спамят на лс и в темата в продължение на 5 месеца след това с разни глупости, изобщо не ми се иска.)

Та ако имате такива страници и може да взема едно линкче със снимка, пратете ми страниците на лс да ги разгледам.
Дайте и повече информация като цена за 1 линк, минимум време което ще стои без да се публикува друг линк, възраст и държави на феновете и дали приемате пейпал.

Няма да ви отговоря веднага, в близките няколко дни ще ги прегледам. Ако са много може да отговоря само на този, който съм си избрал.

Поздрави.

EDIT: Забравих да спомена, феновете да са истински хора, които по свое желание и умишлено са станали фенове 🙂. А не разни с трикове, вируси и манипулации.

Последно редактирано:
Re: Търся FB линк от EN страница

Бих ти го пуснал, но това "млади хора" ме притеснява. Моята аудитория е 80% над 26 г. Но ако искаш прати ми на ЛС и снимка нещо. Може да ти го пусна в едни големи групи.

Back
Горе