Търся Freelancer за изработка на сайт!

stefanakoz

New member
Изработка на сайта, включващ следната функционалност:

Каталог на фирми - След като сe изберe дадена категория например Козметични магазини >> Град Варна се зареждат профилите на всички фирми регистрирани в сайта. Най-отгоре излизат тези които са ВИП (платени) и те могат да сложат, снимки, лого , тел, карта + онлайн магазин за техните продукти, които ще се продават в портала. Останалите, като безплатните фирми и обикновените потребители(читатели) на сайта ще могат да пускат обяви само чрез смс.

Магазин: След като съм заредил профила на дадена ВИП фирма за нея се зарежда следната информация като:
Име, Описание, Видео, Карта тел и т.н. След което се листват всички продукти на дадената фирма. След което когато даден клиент закупи един от тези продукти и го поръча, фирмата чиито продукти са листнати получава email и изпраща поръчания продукт до съответния клиент. Демек много фирми продават през портала.

Търсене: търсене на продукти по следните параметри:
ключова дума, категория, марка.

Статии - представени със снимки и текст.

Няма проблеми сайтът да е на готова платформа, която позволява цялата функционаност, като Joomla, Magento i t.n.
Очаквам предложения с цена и моля само сериозни преложения.

Re: Търся Freelancer за изработка на сайт!

Гледам, че колегата не е влизал във форума от както е пуснал обявата. За да не пускам отделно тема ще се възползвам от неговата. Надявам се да няма нещо против.

Ако някой е на мнение че може да реализира неговото задание, то значи ще може без проблеми да реализира и една моя идея за сайт със сходни параметри. Може да пратите оферта и на мен. Не е задължително офертата да е от името на един човек може и фирми да ми изпратят оферти. За предпочитане е офертите да са с цена и придружени от портфолио с проекти в някаква степен свързани със заданието.

Последно редактирано:

Back
Горе