SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся SEO/web-marketing партньор за онлайн-игра - goleada.org

_dimitar_

New member
Здравейте,
Казвам се Димитър. Занимавам се с web-development от 2004. От известно време разработвам онлайн-игра футболен мениджър - Goleada.org . Няма да влизам в подробности сега, ако имате интерес - можем да говорим за това по-натам.

Важното е - че играта е работеща, addictive за определен сегмент и носи реални пари. Но стигнах до етап, от който не мога да продължа сам. Липсват ми знания за SEO, популяризация, линк-билдинг и т.н. (web-marketing).

За това търся партньор. Под "Партньорство " - имам предвид споделяне на собствеността върху играта. Търся SEO/web-marketing специалист, който да помогне за разрастването на играта.

Играта носи приходи в момента, от покупка на "supporter" пакет и допълнителен отбор.

Отделно може да носи приходи от реклама или афилиейт - мачовете се гледат на живо, продължават 30 минути (през цялото това време зрителите виждат рекламните пана около терена), и има 5 минути пауза между полувремената - време, в което могат да се излъчват реклами и/или промотират марки/продукти. Освен това - някои потребители прекарват часове на ден в играта, могат да се потърсят и други начини за монетаризация.

Идеята ми за собственост/партньорство - е да намеря и включа още един специалист - 3D аниматор. Т.е. играта да има 3-ма активни и работещи в своята област собственици - code-developer, SEO и 3D.

Ако някой се интересува, пишете ми и ще ви дам повече информация (и/или отговори на въпросите ви). Ще се радвам, ако намеря български партньор.

Поздрави,
Димитър

ПС: Опитах се да бъда максимално кратък, ако нещо не е ясно - пишете, ще отговоря възможно най-бързо.
 

Горе