Удостоверяване на сайт в Гугъл

miraco

New member
Искам да направя моят предпочитан домейн да започва с www. В GWT като маркирам предпочитаният домейн да е с www ми изписва това. Част от процеса за задаване на предпочитан домейн е да удостоверите, че вие сте собственик на http://site.com/. Моля, удостоверете http://site.com/. Но в GWT ми дава че домейна ми започва с www. , В контрол панела на GWT срещу сайта ми пише удостоверен...

Последно редактирано:
Re: Удостоверяване на сайт в Гугъл

Трябва да удостовериш site.com и www.site.com и след това вече избираш кой да ти е предпочитания домейн.

Аз искам www.site.com да ми е предпочитан домейн. Но къде и как да удостоверя site.com , в контролният ми панел на GWT ми изписва само сайта с www.site.com и той е удостоверен но site.com не го намирам.

Аз искам www.site.com да ми е предпочитан домейн. Но къде и как да удостоверя site.com , в контролният ми панел на GWT ми изписва само сайта с www.site.com и той е удостоверен но site.com не го намирам.

Е за да го намериш трябва да го добавиш - по същия начин както си направил с www.site.com

Е за да го намериш трябва да го добавиш - по същия начин както си направил с www.site.com

ОК, сега ще го добавя...но не разбирам как като съм регистрирал само www.site.com и никога не съм регистрирал site.com, имам индексирани страници и в него.

ОК, сега ще го добавя...но не разбирам как като съм регистрирал само www.site.com и никога не съм регистрирал site.com, имам индексирани страници и в него.
Разглеждай www като субдомейн... 😉
На www може да имаш един сайт с един собственик, на самия домейн друг. Това че в 99.99 в период случаите www субдомейна сочи домейна създава от години мита, че са едно и също нещо. 🙂

Пробвай, със съшия файл или код с който си валидирал и основния домейн. Последния път като го ползвах бяха идентични и не го махай, на определен период гугъла проверява дали още държиш верификацията за листването на сайта в GWT. И ако не я пазиш трябва да верифицираш наново. 😉

Разбрах, значи в GWT ще имам два регистрирани домейни с едно име. Как е по добре, предпочитаният домейн да е с www или без.

Последно редактирано:

Разбрах, значи в GWT ще имам два регистрирани домейни с едно име. Как е по добре, предпочитаният домейн да е с www или без.

Не мисля че има някакво особено значение ? На мен визуално ми харесва в серпа да излиза без www, а при търсене на идексираните страници ако си избрал с www и напишеш site:www. site .com не показва индексираните страници в суб домейните. Мисля си че трябва да избереш това което на теб ти харесва повече.

Back
Горе