SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Уеб Изложение 2009

ovanes

New member
На 5 и 6 юни 2009, от 9:00 - 18:00, в Международен Панаир Пловдив ще се проведе WebXpo - първото изложение, насочено към интернет бизнеса в България.

Главните цели на WebXpo са да запознае изложители и посетители с тенденциите и бъдещето на уеб пространството в България; да запознае рекламодатели с възможностите за реклама в интернет; да се даде възможност на фирми от интернет бранша за директни продажби на свои продукти и услуги; да представи бъдещето на интернета, като инструмент за борба с финансовата криза, защото той е по-евтин, по-ефективен, по-лесно измерим.

За повече инфо: www.webXpo.net или направо питайте тук.

За регистрации до края на седмицата + публикация в блог/сайт за събитието 40% отстъпка. За всички от форума има и 10% отстъпка до края на другата седмица, ако ми пуснете ПМ тук.
 

Горе