toniintro New member 17 Ноември 2010 #1 Здравейте, Някой спомня ли си откаде в PayPal се пускаше фактура на клиент, че съм забравил. Имам купувач, на който трябва да изпратя фактура, но не помня откаде се пускаше.
Здравейте, Някой спомня ли си откаде в PayPal се пускаше фактура на клиент, че съм забравил. Имам купувач, на който трябва да изпратя фактура, но не помня откаде се пускаше.
V vstoykov New member 18 Ноември 2010 #2 Re: Фактура в PayPal? Това се нарича "Request Money", а фактурата си я пишеш отделно.
toniintro New member 19 Ноември 2010 #3 Re: Фактура в PayPal? Имаше някъде опция да се пише фактурата направо и да се прати за клиент. В нея можеше да се пише доставка, тарговски такси и още някви неща.
Re: Фактура в PayPal? Имаше някъде опция да се пише фактурата направо и да се прати за клиент. В нея можеше да се пише доставка, тарговски такси и още някви неща.
V vstoykov New member 19 Ноември 2010 #4 Re: Фактура в PayPal? Това би трябвало да е част от функциите, предлагани от раздела "Request Money" (някъде горе в дясно от "Send Money").
Re: Фактура в PayPal? Това би трябвало да е част от функциите, предлагани от раздела "Request Money" (някъде горе в дясно от "Send Money").