Фейсбук е Долу !

Re: Фейсбук е Долу !

и какво като е долу ?

Не знаеш, какво ли? 🙂 - като почнете с такива реакции.

Ми много просто, една камара народ им ползва услугите и просто е кофти, като са "долу". Предполагам, вече знаеш, ако не си?

Поздрави и бира! 🙂

Кофтито е че имам по сайтовете тяхни модули, и като ги няма и зависват, страниците се зареждат по бавно, и като гледах стата в хостинга - увеличава се и разхода на процесорно време

Кофтито е че имам по сайтовете тяхни модули, и като ги няма и зависват, страниците се зареждат по бавно, и като гледах стата в хостинга - увеличава се и разхода на процесорно време

От снощи имам този проблем и тук всички започнаха да ми обясняват, че добавката за връзка с Фейсбук и самия Фейсбук били безплатни и че било нормално да се случват такива неща. То и Гугъл е безплатен, но далеч по-рядко изпадат в такива ситуации.

Не знаеш, какво ли? 🙂 - като почнете с такива реакции.

Ми много просто, една камара народ им ползва услугите и просто е кофти, като са "долу". Предполагам, вече знаеш, ако не си?

Поздрави и бира! 🙂
Алекс, всеки има проблеми със системите си. Не мисля, че чак тема трябва да се отваря за всяко падане на FB, Google или който и да е било 🙂 Нелепо ми се вижда и само си чешем езиците

Алекс, всеки има проблеми със системите си. Не мисля, че чак тема трябва да се отваря за всяко падане на FB, Google или който и да е било 🙂 Нелепо ми се вижда и само си чешем езиците

Напълно съм съгласен. 🙂

Последно редактирано:

Те и без това капутите барат неща по API-то последните няколко дни... маса проблеми създадоха на всички имащи по-сериозно приложения...

Back
Горе