Фейсбук сайт за Хотел / Facebook Hotel site

• Автор Автор Argo
  • Начална дата Начална дата

Argo

New member
Сайт за Хотел във Facebook , съдържа всичко нужно за един хотел : Новини, Услуги, Галерия, Цени, Виртуален тур, Резервации, Ресторант и меню, Контакт форма и др. Вижте Демо! by ArgoStars

fb-hotel.jpg

ВИЖТЕ DEMO

други Facebook сайтове и приложения ТУК

Много моля тези които искат сайт за 15 лева, да потърсят другаде 🙂

Последно редактирано:
Re: Фейсбук сайт за Хотел / Facebook Hotel site

Argo, моля те пусни ми на лични една ценова листа за различните демота. Интересуват ме цените както за пълния пакет на всеки вариант (с вкл.регистрация, изработка и поддръжка), така и само изработка и първоначално обучение, без последваща поддръжка. Всъщност ще се радвам и ако ми изпратиш повече информация относно това, как се определя цената на поддръжката и какво включва. На месечна база ли е, на друг период или на свършена работа при необходимост от намеса от ваша страна.

Здравей,
Само да попитам лиценза за този темплейт закупил ли си го от създателите на този темплейт или си го дръпнал някъде от уарез форумите?
Поздрави
И между другото от официалния сайт темплейта струва 15 долара или към 20 лева, така че е толкова не е повече.

Последно редактирано:

Здравей,
Само да попитам лиценза за този темплейт закупил ли си го от създателите на този темплейт или си го дръпнал някъде от уарез форумите?
Поздрави
И между другото от официалния сайт темплейта струва 15 долара или към 20 лева, така че е толкова не е повече.

Това надявам се ти говори нещо?
fb-argo-license.jpg

и второ не си ме разбрал правилно, аз не продавам темплейта а предлагам изработка на сайт. По твоята логика управителя на някой си хотел купува темплейта за 20лв и е готов със сайтчето?

Между другото всички неща са ми лицензирани, така че всички тези като теб да си спестят излишния спам!

• Like
Реакции: gvv

Няма такова нещо "като сайт във Фейсбоок" което ти предлагаш.
Семантика или не, поста ти не е съвсем коректен.
IMHO - просто си предложи услугите като дизайнер или инсталиране и конфигуриране на темплет ( което мислиш че по добре описва услугите които предлагаш ) и дай примери с работата си.
В поста си просто звучиш кати създател на темплета.

Поста ми не е насочен към специалисти които знаят какво значи "инсталиране и конфигуриране на темплет" , затова е написано просто и разбираемо от евентуалните клиенти - "Фейсбук сайт за Хотел"

Back
Горе