SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Филтри за ключова дума?

man0l

New member
Здравейте,
единият ми сайт беше на 30та позиция за основната дума и сега е изпаднал до 80та позиция. Предполагам, че е временно. Това ли са въпросните филтри поради keyword anchor spam ( т.е. оптимизира се само 1 дума, без да се променя ) или направо е пеналти? Наскоро ми се случи на един друг сайт от 14 на 50та позиция и после се върна.

Благодаря.
 
Re: Филтри за ключова дума?

Ами честно казано, изсипах 1 sitewide линк, 1 линк от статия и един от PR5 сайт с 2 страници в период от 1 седмица. Вдигна се сайта до 24 позиция и сега е паднал.
 
За: Филтри за ключова дума?

За: Филтри за ключова дума?

Не вярвам това да се смята за много линкове. Хората слагат по стотици или по хиляди наведнъж. А това са няколко линка за 1 седмица. Продължавай си сео-то и не го мисли това. Първо ти е вдигнал сайта гугъл за да тества как ще се държи, после го е върнал просто, защото не са ти достатъчни линковете за постоянна позиция.
 
Последно редактирано:
Re: Филтри за ключова дума?

Сайта е дооста стар, от 2008 година има история :) Да, ще очаквам да се възстанови, а пък и нормалната му позиция беше 35-40, сега е с 40 надолу ;)
 

Горе