SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Форум среща на 13 Юли 2007

Kalin4y

ORM / SEO
И така решено е :)
На 13 Юли от 20:00 заповядайте в пицария "Дон Домат" , на ъгъла на булевард "Г.С. Раковски" и площад "Славейков". :friday:
Ще помоля само, всеки който се чувства сигурен и има желание да присъства да пише в тази тема и да продължи следният списък:
1. MasterBOOT - Калин

Ще помоля само да не чакате последният момент, за да можем да направим резервация! Сега е ваш ред :icon_thum
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

3. oggin - Огнян
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

peter - Петьо, или Пешо, или Петя (за рус-говорещи ;))
искам да дойда, но не съм сигурен, че ще съм в Бг :( още ще пиша
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

аз няма да съм в БГ, но една (2-3-4) биричка ще обърна за ваше здраве :icon16:
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

Възможно е и аз да дойда, но все още нищо не е ясно при мен.
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

Re: Форум среща на 13 Юли 2007

Прав си. Този дон домат още е в каменната ера и резеравации дори на място с пари в брой не прави, НО има друг дон домат на Асен / е паралена на витошка / и Парчевич 984 12 70 , къде може да се направи резервация. Искат по 10 лева на човек, плащане авансово на място, като в 10-те лева е вкл. консумацията. Над 10-те лв/човек се доплащат.

Време на остана много - приемат се предложения или остава Домата ?

Edited >
А може ли да ги оставим да си седят в каменната ера. Ще им звъним от пица в пица и ще се правят на важни ... Предлагам клуб 1516 , на 2 крачки е от съдебната палата, бил съм там , бирата е студена и кухнята е добра :) ето http://sofia.zavedenia.com/?id=164

Преди малко им звънях, даже по телефона са готови да направят резервация. Кажете да правя ли резервация там за петък 13 Юли от 20:00 за 6 човека ? Мисля да отида да избера маса и да оставя едно капаро за по-сигурно.

P.S. MasterBOOT надявам се не се сърдиш, че леко поех инициативата. Няма проблем да отидем къде решите. Искам да си спестим обикалянето от заведение в заведение в петък вечер.
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

да, давай :) чувствай се свободен...защото аз до сега бях в София, но се наложи да се прибера в Пловдив тази вечер...не съм на 100% сигурен дали ще мога да си освободя петъка и да дойда до столицата :(
Прави резервации, че да е сигурно поне, но след това веднага пиши тук!
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

Калин се обади че нема да дое.

И галвният готвач не знам само що се скатава?
 
Re: Форум среща на 13 Юли 2007

Последно разбрахте ли се къде ще сте, че може да ви се натресем с един колега :)
 

Горе