SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Хостинг в Англия - препоръчайте

Kalin4y

ORM / SEO
Трябва ми споделен хостинг в Англия. Не много скъп. Няма да се качват сериозни проекти. Един - два статични сайта. Ако може да ми препоръчате нещо, грешка няма да имате. Ама да няма проблеми с ботовете, че сегашния нещо от там му сече индексацията :)
 
Re: Хостинг в Англия - препоръчайте

unitedhosting.co.uk, но е много скъп. Аз евтин хостинг в Англия не знам, де. Интересно ще ми е някой да препоръча нещо достъпно и качествено.

А защо точно Англия?
 
Re: Хостинг в Англия - препоръчайте

Те англичаните са известни с качествения си хостинг и затова цените им са такива. Аз имам мерак да пробвам хоста на някаква мини държава до Англия на нефтена платформа, ама не знам кой точно им е сайта. Иначе много предавания съм гледал за тях по телевизията :)
 
Re: Хостинг в Англия - препоръчайте

webmaster tools показва ли ти проблеми?
м-у другото недей да вярваш на такива награди
 
Re: Хостинг в Англия - препоръчайте

Фирмата в която работя като работеща главно с UK клиенти използваме услугите на titaninternet.co.uk разгледай ги ако те усройват ще се радвам че съм помогнал
 
Re: Хостинг в Англия - препоръчайте

lunarpages.com
webhosting.lycos.co.uk
 

Горе