gstoychev New member 17 Април 2009 #1 Здравейте приятели, Някой от вас да е правил сайт на агенция или да има преки впечатления от скромен хотел в Солун. Говорим за около 35 евро на човек. Всякакви препоръки са добре дошли.
Здравейте приятели, Някой от вас да е правил сайт на агенция или да има преки впечатления от скромен хотел в Солун. Говорим за около 35 евро на човек. Всякакви препоръки са добре дошли.
K kuzmanin New member 17 Април 2009 #2 Re: Хотел в Солун Погледни в booking.com, има добри оферти на ласт минет. Аз си намерих супер оферта за Рим направи без пари в много приличен хотел в центъра
Re: Хотел в Солун Погледни в booking.com, има добри оферти на ласт минет. Аз си намерих супер оферта за Рим направи без пари в много приличен хотел в центъра
gvv +Gennadiy Vorobyov 17 Април 2009 #4 Re: Хотел в Солун bdaa каза: аз мога да направя Увеличете... добро утро. Човек си търси хотел за настаняване в Солун.
Re: Хотел в Солун bdaa каза: аз мога да направя Увеличете... добро утро. Човек си търси хотел за настаняване в Солун.
gstoychev New member 21 Април 2009 #5 Re: Хотел в Солун Този booking.com има яки оферти. Банката обаче ме бави с картата 🙂