Цени за копирайтинг?

Lilacor

SEO addict
Здравейте, съфорумци!

Бихте ли споделили свои наблюдения върху цените за писане (или превеждане от и на английски) на статии. Не питам за конкретна тематика, а принципно. Единственото инфо за копирайтинг услуги във форума, което намерих, беше от тази доста стара тема: http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=728, но цени под 20 лв на статия (особено, ако е по-дълга) ми се виждат несериозни за списване на качествен контент.

Вие какво мислите по въпроса? И смятате ли, че ако съдържанието бъде SEO ориентирано (текстът целенасочено бъде наситен с избрани ключови думи, без да се прекалява) трябва да се завиши съответната тарифа?

Благодаря на отзовалите се колеги!

Re: Цени за копирайтинг?

Хубаво е копирайтърите да си гледат копирайтинга, а SEO-тата - SEO-то 🙂

Смяташ ли да предлагаш подобна услуга ?

Хубаво е копирайтърите да си гледат копирайтинга, а SEO-тата - SEO-то 🙂

Смяташ ли да предлагаш подобна услуга ?

Евентуално - да. От това ми е породено и питането, а и не на последно място, понякога (за малки сайтове, с малко контент - неоптимизиран) е много трудно да се оптимизира по ключови думи без допълнителен копирайтинг...

Btw, останах изненадан как може толкова трудно да се намират цени за услуга като копирайтинга, при положение, че това за мен е една неразривно свързана със SEO-то дейност.

писане или превеждане от и на английски на статии

Определено не бих казал, че тази услуга струва скъпо, защото не е уникална. Аз ако търся превод ще давам на преводач за 11 лв. на страница. Уникалността е важна. Съгласен съм, че няма нищо 100 % уникално, но все пак след създаването на Гугъл транслейт си мисля, че се хващат тези неща и няма много голям ефект.

Евентуално - да. От това ми е породено и питането, а и не на последно място, понякога (за малки сайтове, с малко контент - неоптимизиран) е много трудно да се оптимизира по ключови думи без допълнителен копирайтинг...

Btw, останах изненадан как може толкова трудно да се намират цени за услуга като копирайтинга, при положение, че това за мен е една неразривно свързана със SEO-то дейност.

Нали ще се обадиш като започнеш ? Живо ме интересува

Цени за копирайтинг

Цени за копирайтинг

Предлагам копирайтинг основно на теми SEO и технологии (интернет новини, електронни устройства, ревюта на различен вид техника и др.)
Статиите могат да са преведени от английски на български или уникализирани (и в двата случая по посочен източник от клиента).

Тарифа Копирайтинг "На парче":

* кратка статия (~ 150 думи) – 30 лв за 5 статии; 55 лв за 10 статии;
* средна статия (~ 300 думи) – 60 лв за 5 статии; 110 лв за 10 статии;
* дълга статия (~ 500 думи) – 90 лв за 5 статии; 170 лв за 10 статии.

Тарифа Копирайтинг "Абонамент":

* За клиенти със сайтове, които постоянно се нуждаят от свеж, уникален контент или такива, желаещи да поръчат повече от 10 статии наведнъж - цена по договаряне (на ЛС).

SEO портфолио: Всички статии на български в lilacor.com.

Технологично портфолио: Около 95% от всички статии публикувани от 16.09.09 г. до 20.10.09 г. в сайта notrial.info (115 на брой).

За поръчки и повече подробности - ЛС.

Поздрави 🙂

Ако търсите кадърен копирайтър - това е човекът!

Ползвал съм копирайт услугите му многократно и винаги съм оставал доволен от качеството на свършената работа.

Коледна и новогодишна промоция ~ 50 % отстъпки за големи пакети:

Тарифа Копирайтинг "На парче":

* кратка статия (~ 150 думи) – 30 лв за 10 статии;
* средна статия (~ 300 думи) – 60 лв за 10 статии;
* дълга статия (~ 500 думи) – 90 лв за 10 статии.

Всякаква тематика! Съдържанието се предоставя от клиента под формата на линкoве или текстови файлове.

Справки и записвания - ЛС или Skype.

Весели празници на всички 🙂

Другата седмица излиза новата книга "Копирайтинг за Уеб". Малката книга с големите тайни на копирайтинга.

Back
Горе