Честитка от Goldenpages

borislav123

New member
Колеги, имате ли и вие подобно от Goldenpages ?

--------------------

Уважаеми партньори!

Във връзка със зачестили оплаквания от наши дългогодишни клиенти, бихме искали да Ви уведомим, че е възможно да получите обаждане от фирма, която се представя от наше име и предлага нашите услуги – на Golden Pages, включително реклама в онлайн справочника goldenpages.bg.

Моля, имайте предвид, че Ню Юръп Дайректърис България ЕООД, като издател на goldenpages.bg никога не е предоставяла права или разрешение на други фирми или представители да предлагат и продават нашите услуги.

В допълнение, само goldenpages.bg има договор за предоставяне на данни с международната търсачка Google и никога не сме предоставяли права на трети страни.

Ние от goldenpages.bg държим изключително много както на своите клиенти, така и на всички представители на българския бизнес и смятаме, че и Вие се убедихте в това през последните 5 години.

Тези от вас, които закупят или подновят рекламата си в goldenpages.bg до 31.07.2012г. ще получат един допълнителен месец като подарък.

Молим Ви да преглеждате внимателно документите, които получавате и винаги да ни се обаждате, ако имате съмнение в достоверността им!

С уважение,

Екипът на goldenpages.bg

Golden Pages е оценен от българите като най-пълният, достоверен и ефективен източник на бизнес информация в страната и включва над 110 000 адреси и телефони на фирми в България
Съгласно ЗЕТ Ви съобщаваме, че търговското съобщение е възможно да не е поискано

За: Честитка от Goldenpages

За: Честитка от Goldenpages

Аз само, като видя "Иншурънс мениджмънт анд купърс трейдинг и салюшънс про бългериян ъф енгланд техникал пропъртис" ООД и за мен филма е изгледан.

Re: Честитка от Goldenpages

Знаете, че имам определени отношения с Goldenpages и без да ги защитавам за спама ми се иска да попитам :

Как бихте реагирали, ако някой от сериозните Ви конкуренти, започне да звъни на клиентите Ви от ваше име и да им предлага продължаване на договора с вас (с което ги въвежда в заблуждение) и съответно им фактурира услугата и получава плащането???

За миг си представих, че това се случва между две от топ хостинг компаниите в Бг :fight:

За съжаление на GP не са споменали в писмото името на конкурента, но поне ми се иска да имат топки да подадат жалба в КЗК

Ами аз от написаното освен, че подканват хората да подновят договорите си подарък.. натякването на гугъл партньорството и оценявания информационен ресурс, който предлагат.. някак другото, за което уж пишат се губи. 🙂
Пък някой ако прави измами да се обърнат към съответните органи.

п.п. "
В допълнение, само goldenpages.bg има договор за предоставяне на данни с международната търсачка Google и никога не сме предоставяли права на трети страни." - хубаво е че го казват, както си е.. , а не както по телефона да обясняват как като партнират с гугъл, сайтовете на клиентите им ще излизат по-напред. 🙂

Ти получавал ли си лично обаждане по тел от тях с такива обяснения? Спомняш ли си от кой номер е било обаждането?

Защото на мен тези обяснения много ми приличат имено на обажданията на същия този конкурент.

Пиша го, защото изгубих доста време да обяснявам на GP какви точно предимства предлага платеното участие в каталога им и какво НЕ могат да обещават и гарантират и имам достатъчно поводи да вярвам, че операторите им спазват точно указанията. Иначе казано - да не въвеждат потенциалните клиенти в заблуждение, което е практика в други фирми.

Т
Пиша го, защото изгубих доста време да обяснявам на GP какви точно предимства предлага платеното участие в каталога им и какво НЕ могат да обещават и гарантират и имам достатъчно поводи да вярвам, че операторите им спазват точно указанията.

И какви са предимствата?

Получавал съм 2 пъти обаждания за последните 2 години. И двата пъти все това си говорят. 🙂 Ясно е, че обикновения човек явно "лапва" на подобно нещо.
Не знам имена и телефони на обажданията, но си бяха от GP.

Особено смешно беше преди около 2-3 месеца, в разговор с един младеж, който ми обяснява тези неща "по учебник", естествено без да е проверил в резултатите сайта на фирмата, който иска да "върже" с договор какви позиции има. Това е абсурдно и оттам идва и смешното.
Обяснява как сайта ще излиза по-напред в гугъл (на първо четене). След въпрос - "Как става това и защо?", веднага се говори за партньорството на гугъл с ГП. 🙂
След като решавам да съкратя излишните приказки го подсещам, че сигурно говори за малките бизнес обяви. "Да", отговаря радостно, ако напишете ******* (основната дума на сайта + софия) ще видите за какво говоря.
Стана ми още по-смешно, тъй като точно на това търсене сайта на фирмата е на първо място. 🙂
Пробваме с друг израз (синонимен дет се вика) - сайта е на второ и ми казва.. ако участвате в GP ще бъдете по-напред. Брейй.. колко по-напред от 1-во и 2-ро място го питам. Тук не помня какво отговори, но отново намекна за партньорството и как сайтовете от GP излизат "по-напред".
Стана ми смешно и го попитах да ми покаже на кое място вижда сайт от GP в резултатите, които коментирахме.. уви чак на 9-то.
Питах го защо така?
Не успя да намери причина.
Питах го.. та какво ми предлагаш?
Не успя да ми отговори. 🙂

Обаче си е факт, че тези обещания с партньорството много продават.. като знам повечето хора какви са и въобще не знаят за какво става въпрос. Чудно ми е досега не е ли имало проблеми с клиенти, които не са получили обещаното? 🙂)

Последно редактирано:

Ivor, нали не възразяваш да им го препратя ?

Ако това е стил на работа си е за тяхна сметка 🙁

А.. ми препрати им го, стига да не ме занимава някой с тъпи въпроси.
То си им е стил на работа, защото това им носи пари. 🙂

Back
Горе