Честитa Независимост България!!!

Mishef

New member
Честит празник на всички българи. Подготвих публикация за националния ни празник. Може да гласувате за нея - http://svejo.net/home/link_summary/78608-Chestito-Suedinenie-Bulgariq

Нека бъдем по-борбени и да не се даваме на никой, който се опитва да ограничава свободата на народа ни. Сега идеята за българска народна сплотеност е доста далечна, но изход винаги има! Не трябва да забравяме!!!

Re: Честито Съединение България!!!

Честит празник колеги,

Да ви се похваля, притежател съм на една от 5000-тте Юбилейни монети по случай Независимостта на България (100 г. от Независимостта на Българската държава. )

Последно редактирано:

Честит празник колеги,

Да ви се похваля, притежател съм на една от 5000-тте Юбилейни монети по случай Съединението на България (100 г. от Съединението)

И аз съм притежател

Честит празник на всички българи.

С малка корекция, че днес честваме 100 години Независимост, а на 6-ти Септември чествахме 122 години от Съединението.

ilieff : тъкмо щях да ги поправя 🙂 Хубаво е да си знаем празниците ! Макар че е хубав linkbait във вид на неволна грешка 🙂

Хора честит празник и на вас, но днес не се празнува Съединението, а обявяването на Независимостта на България - Съединението е станало факт около 23 години преди обявяването на Независимостта на България.

ПП е как и 2-мата ме изпреварихте... 🙂 явно пиша бавно

Съжалявам за наистина неволната грешка. От бързане да пусна публикацията и обърках понятията.

п.п. Нека администратор ми оправи заглавието, моля!

Честит празник!

Само не е ясно дали днес сме независими - така като гледам, сме си баш зависими, и то от прекалено много посоки...

Re: Честитa Независимост България!!!

Тогава сме били независими, започващи на чисто, с много желание за подобрение!

Сега сме зависими от доста фактори, като САЩ, Европейски съюз, Финансов борд и какво ли още не.

Сега сме зависими от доста фактори, като САЩ, Европейски съюз, Финансов борд и какво ли още не.

За съжаление е точно така. А и беден народ може ли да е независим?

Но.. да не униваме, ще дойдат и по-добри дни - отивам да изпия една чаша по повод празника! 🙂

Аз съм на рожден ден довечера, така че пиенето ще е гарантирано и съчетано с националния ни празник.

Поне в това сме независими. Само да се опитат да ни вземат ракията , ще ги трепем 🙂

Back
Горе