SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Шаблон за писмо

toto776

New member
Здравейте, мисля си че имате много опит в това..... трябва ми нещо подобно на шаблон от писмо което пращате на други веб мастери с предложение за размяна на линкове, малко глупаво звучи това което искам от вас - но си е реално - смисъл че съм сигурен че има шаблон за това и той така или иначе трябва да се спазва.
 
Re: Шаблон за писмо

шаблон ?? това звучи прекалено изкуствено...когато водиш кореспонденция от такъв тип с твой колеги, няма нищо по-хубаво от свободният текст, изказано с твой думи, а не някакви изкуствено написани :)
 
Re: Шаблон за писмо

Ето нещо, което може да ти се стори полезно:

Какво пишете в мейловете за "link exchange"
Как Да Направите Успешна Линк Кампания...

Или нещо, което наподобява този стил, точно и ясно. всички собственици на сайтове са много заети хора затова директните пребложения с добри условия са за предпочитане.

Успехи. :icon_thum
 
Re: Шаблон за писмо

Благодаря на всички ..питам за нещо подобно защото съм убеден че ползвайки шаблон - по малко бх губил времето на хората!
Можете ли да споделите впечетления от този вид опити за размяна на линкове ?
 
Re: Шаблон за писмо

toto776 каза:
Можете ли да споделите впечетления от този вид опити за размяна на линкове ?

беше актуално 2004
сега е отживелица
 
Re: Шаблон за писмо

Ако получа шаблон за обмяна на линкове не се кефя. Друго си е да видиш, че зад писмото стои човек, а не някой който изпраща 200 писма на ден.

Е ти можеш да си направиш раздвижен шаблон и да не си личи, че е обичайното писмо, което изпращаш.

Един съвет от мен, който е малко офф топик.

Като получа писмо, в което някой ми обяснява колко ми е хубав сайта и как обмяната на линкове ще е полезна за мойта и за аудиторията на другия сайт и в същото време видя в гугъл аналитикса, че този човек е посетил само начална страница, седял е около 10 секунди и след това се е махнал - тогава това писмо просто го пренебрегвам.

Та поне стой няколко минути на сайта и поцъкай 10тина страници ;D
 
Re: Шаблон за писмо

Защо си мислите че ще пращам 200 писма? Не търся линкове на всяка цена - таргета на сайта ми е строго специфичен и не мога да си позволя да слагам линкове навсякъде! А и не виждам друг начин за размяна - може и да има аз поне не го знам.
 
Re: Шаблон за писмо

Е, не го приемай лично, ние не те познаваме (трябва да променим това ;D).

Има хора, които пращат и по повече писма на ден :)

За начало провери линковете на конкуренцията и ако си харесаш някой сайт от там, напиши му писмо с прости думи защо смяташ, че ще е добре да си размените връзки. И не се притеснявай за шаблони, колкото по-истински писма пишеш, толкова по-голям успех ще имаш :)

Айде, много да ти върви, всеки ден да ти растат посещенията и ако откриеш нещо ценно да го споделиш с нас :icon_thum
 
Re: Шаблон за писмо

В тази връзка виж какво получих току-що:

Dear Webmaster,
I have visited your website and found it really very good. I would like to invite you for exchange/swap link with my site to your site domain.
If you are interested in this type of link exchange then please add my site link first. If you want me to add your link just send us a mail along with your link details and link location.
Add my site details are as follows:

Title: Real Estate Chennai
URL:
Код:
ae sa, nema nujda da go linki6 ot tuk
Desc: Chennai real estate residential properties, 2 BHK apartments, 3 BHK apartments, flats, land, plots, home, houses, villas, row houses for sale, rent in Chennai through authorized real estate agents and brokers in Koyambedu, Chennai.

Waiting for your positive reply,

Thanks.

Best regards,
Kumar Mangalam
Email: -
Код:
email

Да бе, ебати пича - мързи го да напише кой ми е "site domain", иска първи да го линкна - е защо, след като моят сайт бил really very good....

Аман от такива писма :(
 
Re: Шаблон за писмо

Сайта се занимава с транспортни новини, в чатрност тежкотварен пътен транспорт (ТИР) англоезичен е ...нали се сещате колко ограничена е аудиторията на такива сайтове, а иначе проблема е сериозен - просто в сайтовете които трябва да линквам са ми конкуренция пряка - другите в които има някакъв смисъл да има линк - не се поддържат - тоест няма наблюдения от вебмастер или има но то е доста повърхностно - поне това са моите наблюдения
 
Re: Шаблон за писмо

преди да тръгнеш да разпращаш линк ексчейндж писма
задай си въпроса дали си си направил труда да използваш всички други възможни източници за набавяне на безплатни линкове
като например: 1000+ безплатни директории
и social bookmarking сайтове
 
Re: Шаблон за писмо

да, доста социални мрежи и не искам да казвам колко директории - все пак ми трябва реален трафик и не само трафик - ами трафик от заинтересовани хора ..... не ми казвайте че освен "безценните" линкчета от директориите - получавате и трафик от тях !!!!
 
Re: Шаблон за писмо

защо мислиш, че с писма за размяна на линкове ще си докараш трафик?
99.99% от писмата заминават в кофата
 
Re: Шаблон за писмо

nbsp, 99.99999% - не познавам някой, който слага линкове, получени от такива писма... :)

Сорка за линка, хич не се усетих... Ама така е, тая водка дето я пих с Мат Кътс по-рано днес... :D
 
Re: Шаблон за писмо

може би си прав ! безспорно имаш много повече опит от мен, но поне мога да разчитам на личен контакт - ако човека с който комуникирам е мислещ би могъл да се заинтересува от предложението! Не пращам самоцелно писма! Пращам само на хора които биха имали интерес от линк!
Сигурен съм че щее трудно!
Затова и питам вас - имате много повече опит от мен.
Но не може в целия форум да се описват едни и същи неща - и всички да си преписват контента от сайтовете си на тема " как да вземе безплатен трафик" - с гениални решения например - "подпис във форум"
 
Re: Шаблон за писмо

това не са гениални, а просто стандартни решения :)
най-добрите линкове които можеш да вземеш с писма са от .edu сайтове, истински хъб страници
но ще ти е нужен доста добър контент. и няма да стане с темплейт за писмо.
можеш да проучиш дали големите в бизнеса нямат такива линкове

ако искаш power linking тествай с безплатни темплейтс(темплейтс за уърпрес например),
в момента кърти вани, но в бъдеще има вероятност да създаде проблем с гугъл... естествено можеш да го играеш на отделен домейн :)
 
Re: Шаблон за писмо

А можеш ли да назовеш една причина, поради която хората да линкват към теб?

едит
не се заяждам, сериозно питам - има ли такава причина? :friday:
 
Re: Шаблон за писмо

"""""""""ако искаш power linking тествай с безплатни темплейтс,
в момента кърти вани, но в бъдеще има вероятност да създаде проблем с гугъл... естествено можеш да го играеш на отделен домейн Smiley"""""

можеш ли дами обесниш малко по подробно за power linking
 

Горе