V vankatasv New member 16 Ноември 2010 #1 Здравейте Препоръчайте ми шрифт на кирилица който да наподобява старите електрони часовници. Пробвах да ги правя на фотошоп ама си е голяма играчка като не е на шриф
Здравейте Препоръчайте ми шрифт на кирилица който да наподобява старите електрони часовници. Пробвах да ги правя на фотошоп ама си е голяма играчка като не е на шриф
KOBRETI New member 16 Ноември 2010 #2 Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници http://www.dafont.com/search.php?psize=m&q=digital
V vankatasv New member 16 Ноември 2010 #3 Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници Мерси ама на никой от фрифтовете на тази страница не става за кирилица или поне при мен не става.
Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници Мерси ама на никой от фрифтовете на тази страница не става за кирилица или поне при мен не става.
KOBRETI New member 17 Ноември 2010 #4 Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници пардон, не съм дочел, че е за кирилица... едва ли ще намериш готов...
Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници пардон, не съм дочел, че е за кирилица... едва ли ще намериш готов...
webcenter New member 17 Ноември 2010 #5 Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници Crystal Нещо такова, цък
V vankatasv New member 18 Ноември 2010 #6 Re: Шрифт на кирилица като старите ел. часовници Мерси Перфектен е